pristayko-poyide-u-ssha-stali-vidomi-prichini

Пристайко поїде у США: стали відомі причини

 • 18805 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко відвідає США для участі у події в рамках генасамблеї ООН, зустрічей у Вашингтоні та переговорів з українськими послами на континенті. Про це міністр заявив на спільній пресконференції з міністром закордонних справ Королівства Данія Йеппе Кофодом у четвер, передає кореспондент УНН.

“Я можу підтвердити, до речі говорили про це з міністром, я планую візит в кінці лютого, не тільки у Вашингтон, але і у Нью-Йорк. У Нью-Йорку відбудеться в генеральній асамблеї ООН подія високого рівня, яка вимагає участі міністра, під час якої ми розкажемо, що відбулось за рік на окупованих територіях, яким чином ми намагаємось зупинити війну на сході, що (потрібно - ред.) для деокупації Криму і Сходу України”, — зазначив Пристайко.

Він заявив, що Україна розраховує на активну участь делегації Данії у цьому заході.

“Після цього я планую приїхати у Вашингтон, де у мене буде зустріч у Державному департаменті, конгресі і також буде проведено зібрання послів України, що знаходяться на Американському континенті, для координації роботи наших закордонних місій”, — повідомив міністр.

Нагадаємо, Пристайко зустрівся з Держсекретарем США у Києві.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Пристайко поїде у США: стали відомі причини

     • 18805 переглядiв

    У Києві через ДТП легковик перегородив дорогу

     • 23535 переглядiв

    Зеленському подарували шахтарську каску

     • 15669 переглядiв

    Нардепи хочуть заборонити "різати" допомогу фермерам

     • 18235 переглядiв