prints-garri-zayaviv-scho-zavzhdi-pochuvavsya-inshim-sered-chleniv-korolivskoyi-simyi-velikoyi-britaniyi

Принц Гаррі заявив, що завжди почувався "іншим" серед членів королівської сім’ї Великої Британії

 • 938935 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Принц Гаррі розповів, що він уже давно почувається «іншим» порівняно з рештою британської королівської родини. Про це УНН пише з посиланням на ВВС.

Деталі

Гаррі в інтерв'ю з доктором Габором Мате назвав себе вихідцем із «зламаної родини» і сказав, що він намагався не передати «травму» своїм дітям.

«Я, звичайно, відчував, що протягом усього свого життя, в молоді роки, я відчував себе трохи інакше, ніж решта моєї родини, - сказав Гаррі. - Я відчував себе дивно в цьому контейнері, і я знаю, що моя мама відчувала те саме, тому для мене це має сенс».

Гаррі подякував своїй дружині Меган Маркл за те, що вона «врятувала» його.

«Я застряг у цьому світі, а вона була з іншого світу і допомогла мені вибратися з нього», - сказав він, назвавши її «винятковою людиною».

Під час розмови Мейт – автор кількох книг про травми – публічно діагностував у Гаррі синдром дефіциту уваги. Підбиваючи підсумки життя принца, яке включало в себе втрату матері у віці 12 років і подальшу службу в британських збройних силах в Афганістані, Мейт сказав, що було «багато травм та страждань».

Гаррі, який залишив Велику Британію і королівське життя у 2020 році на тлі розладу з монархією, розповів про стиль виховання своїх двох дітей, трирічного Арчі та однорічної Лілібет.

«Я відчуваю величезну відповідальність за те, щоб не передавати будь-які травми чи негативний досвід, які я мав у дитинстві чи дорослому віці. Бувають моменти, коли я ловлю себе на тому, що маю душити їх цією любов'ю, але, можливо, це не так».

Він додав, що разом з Меган вони намагалися винести уроки «з нашого власного минулого і, можливо, повторювати ці помилки і рости, щоб розірвати цей цикл».

Додамо

Книга принца «Запасний», в якій Гаррі стверджує, що старший брат Вільям напав на нього під час сварки через Меган, значно погіршила стосунки між вигнаною парою та іншими високопоставленими членами королівської родини.

Поки невідомо, чи відвідають вони коронацію Чарльза на початку травня.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Сербія не постачає зброю ні росії, ні Україні – Президент

     • 815125 переглядiв

    Олія для коронації Карла III освячена в Єрусалимі

     • 778184 переглядiв

    шойгу вимагає взяти Вугледар за будь-яку ціну – Генштаб

     • 1404434 переглядiв