ukenru
prikordonniy-kontrol-pasazhiriv-poyizda-kiyiv-varshava-kiyiv-zdiysnyuvatimetsya-u-kiyevi

Прикордонний контроль пасажирів поїзда "Київ-Варшава" здійснюватиметься у потязі

 • 19592 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Відсьогодні, 5 квітня 2019 року, на постійній основі здійснюватиметься прикордонно-митне оформлення міжнародного поїзда 67/68 "Київ-Варшава-Київ" в пункті контролю "Київ-пасажирський". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Згідно із повідомленням, раніше пасажири цього поїзда проходили необхідні процедури при перетині кордону України в пункті пропуску для залізничного сполучення "Ягодин".

"Відтепер щодня прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформлятимуть громадян, які подорожують потягом із Варшави та прибувають до Києва за графіком об 11:03. А ввечері прикордонники здійснюватимуть оформлення пасажирів поїзда з Києва в напрямку Варшави. Подорожуючим варто врахувати, що прикордонно-митний контроль розпочинатиметься о 18:48, відразу після закриття дверей вагонів. Час відправлення поїзда за графіком о 19:13. При цьому прикордонний контроль персонал Державної прикордонної служби проводитиме безпосередньо у вагонах поїзда за допомогою мобільних пристроїв, що значно пришвидшить роботу правоохоронців та надасть можливість скоротити час оформлення", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що сьогодні 4 інспектори прикордонного контролю оформили 42 пасажира за 12 хвилин, що в середньому по 17 секунд на кожного пасажира.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що у минулому році українці витратили на подорожі у ЄС удев'ятеро більше, ніж у РФ.

Українські Національні Новини

Суспільство