ukenru
prikordonniki-zupinili-ataki-rosiyan-na-donechchini

Прикордонники зупинили атаки росіян на Донеччині

 • 809407 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. На Сіверському напрямку на Донеччині прикордонники зупинили атаки передових груп російських окупантів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Цитата

«Учора російсько-окупаційні війська проявляли активність на Донеччині на Сіверському напрямку, де виконують бойові завдання підрозділи Держприкордонслужби України», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що упродовж дня ворог здійснював обстріл опорних пунктів охоронців кордонів з артилерії та мінометів.

«Після сутінок розвідувальна група противника намагалась непомітно подолати український рубіж оборони. Переміщення російських окупантів виявили прикордонники. Завʼязався короткочасний стрілецький бій. Розвідка країни-агресора відступила, залишатися непоміченими не вдалося», - зазначається в повідомленні.

Також вночі малі стрілецькі групи ворога спробували розвідку боєм безпосередньо в бік позицій наших бійців.

«Такі дії успіху не мали, наштовхнувшись на міцну оборону українських захисників, ворожа піхота відступила. Втрати противника уточнюються», - інформує ДПСУ.

Доповнення

Генштаб повідомляв, що 3 лютого підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут і Іванівське Донецької області.

Українські Національні Новини

Війна