ukenru
prikordonniki-zatrimali-dva-avtomobili-z-bazi-interpolu

Прикордонники затримали два автомобілі з бази Інтерполу

 • 8830 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Прикордонники Мостиського та Луцького загонів в пунктах пропуску затримали два автомобілі, що перебували у міжнародному розшуку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Згідно із повідомленням, в пункт пропуску "Шегині" на в’їзд в Україну, на причепі-платформі, для розмитнення прибув автомобіль BMW Х3 бельгійської реєстрації. Під час проведення процедур контролю автомобіля відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Виявилося, що BMW викрадений та вже понад рік розшукується правоохоронними органами Бельгії.

Інший випадок стався в пункті пропуску "Ягодин". Прикордонники затримали автомобіль Peugeot 2015 року випуску, яким наш співвітчизник прямував в Україну. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що автомобіль з початку цього року перебуває у міжнародному розшуку та також був викрадений у Бельгії.

У прес-службі зазначили, що в обох випадках прикордонники проінформували Українське бюро Інтерполу в місті Києві, автомобілі були передані співробітникам Національної поліції.

Раніше УНН повідомляв,що на окуповану територію намагались незаконно провезти іномарку зі списку Інтерполу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП