prikordonniki-zatrimali-chergovikh-turistiv-scho-planuvali-peretnuti-kordon-po-vodi

Прикордонники затримали чергових утікачів, що планували перетнути кордон по воді

 • 224289 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. На Одещині затримали організатора нелегальної переправи до невизнаної придністровської молдавської республіки та його “клієнтів”, при обшуках в утікачів знайшли гумові рибальські чоботи-заброди, надувний матрац та протимоскітні засоби, повідомляє Держприкордонслужба, передає УНН.

Деталі

На Одещині тридцятирічний мешканець села Градениці спробував вивезти трьох утікачів до невизнаної придністровської молдавської республіки. Підозрюваний, який виявив себе як організатор переправи, обрав маршрут через Кучурганський лиман, намагаючись уникнути уваги правоохоронців.

Чоловік добре підготувався до переходу через річку, придбавши гумові рибальські чоботи-заброди, надувний матрац та протимоскітні засоби. Проте, його плани несподівано зірвали оперативники прикордонних загонів Ізмаїльського та Білгород-Дністровського, які вчасно виявили зловмисника та його "клієнтів".

Під час обшуків автомобіля, яким планували здійснити переправу, було виявлено значну суму грошей - 13,5 тисяч доларів.

Наразі організатора та утікачів затримано.

Нагадаємо

Раніше Держприкордонслужба склала протокол про адмінвідповідальність двох чоловіків, які під виглядом туристів на матраці пливли до Молдови.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині відремонтують міст, закритий з 2021 року

     • 250529 переглядiв