ukenru
prikordonniki-u-kiyevi-oformili-ponad-20-tis-vbolivalnikiv

Прикордонники у Києві оформили понад 20 тис. вболівальників

 • 7798 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Від сьогоднішнього ранку і до 18.00 прикордонники в аеропортах Києва оформили понад 20 тис. іноземних вболівальників, які прибули на фінал Ліги Чемпіонів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає УНН.

"Лише з 08.00 в столичних аеропортах оформлено 11,1 тис. вболівальників. Загалом вже понад 20,2 тисячі. Лише сьогодні оформлено 43 чартери (вболівальників "Ліверпуля"-23, "Мадрида"-20)", - написав Слободян.

Також він зазначив, що в аеропорту "Бориспіль" було застосовано групу реагування відносно громадянина Ірану, який назвався терористом; виявлено та відмовлено в пропуску двом російським журналістам. А в аеропорту "Жуляни" було виявлено та заборонено в'їзд в Україну одному із лідерів ізраїльського кримінального угрупування.

"Оформлення фанів триває", - написав Слободян.

Нагадаємо, станом на 14:00 дня фіналу Ліги чемпіонів у Києві співробітники Держприкордонслужби вже зустріли та оформили майже 18 тисяч громадян, при цьому лише за 26 травня – 8 тисяч осіб.

Раніше у ДПСУ розповіли про недопуск 6 громадян після додаткової перевірки, ще 2 особам було відмовлено через порушення порядку в’їзду-виїзду на ТОТУ АРК.

Як повідомляв УНН, у фіналі Ліги чемпіонів 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Додамо, "Ліверпуль" і "Реал" оголосили заявки на фінал Ліги чемпіонів.

Раніше букмекери назвали результат фіналу Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Суспільство