ukenru
prikordonniki-strimali-sprobu-prorivu-okupantiv-na-donechchini-rashisti-vtratili-ponad-60-osib

Прикордонники стримали спробу прориву окупантів на Донеччині: рашисти втратили понад 60 осіб

 • 625015 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. На рубежі оборони прикордонників у Донецькій області було стримано спробу прориву росіян, втрати окупантів – понад 60 осіб, передає УНН із посиланням на ДПСУ.

Цитата

«Учора ворог значними силами спробував прорвати бойовий рубіж оборони підрозділу Держприкордонслужби України на одному з напрямків у Донецькій області. Досягти успіху в штурмі позицій російські зайди планували користуючись значною перевагою у живій силі», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що від світанку артилерія російсько-окупаційних військ здійснила масований обстріл опорного пункту прикордонного підрозділу. По завершенню вогневої підготовки в наступ пішла піхота противника. Прикордонники визначили напрямок головного удару, здійснили маневр підрозділом й розпочали відбиття атаки.

«Декілька хвиль нападників наші оборонці зупинили вогнем з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. В битві надійне плече підтримки охоронцям кордонів надали бійці ЗСУ. А українська артилерія вдарила по місцевості, де противник концентрував резерв для подальшого введення в бій. Не маючи успіху противник відступив для перегрупування. У підсумку бойового дня знищено понад 60 загарбників», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У битві за Бахмут прикордонники збили ще один ворожий літак.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП