ukenru
prikhilniki-trampa-prorvalis-do-kongresu-ssha

Прихильники Трампа прорвались до Конгресу США

 • 18953 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У Вашингтоні, США, прихильники чинного Президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа провались у будівлю Конгресу США, де офіційно мають назвати ім'я переможця виборів. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

“Протестувальники, які підтримують Трампа, увірвалися у Капітолій і стоять біля палати Сенату, коли депутати обговорюють протест республіканців проти голосування на виборах в Арізоні”, - повідомили у ЗМІ.

Вказано, що голова округу Колумбія Мюріель Боузер оголосила про комендантську годину з 18:00 сьогодні ввечері до 6 ранку завтра, після того, як протестуючі проти Трампа увірвались у Капітолій США.

Нагадаємо, прихильники Трампа намагаються штурмувати будівлю Конгреса США.

Також нагадаємо, віце-президент США Майк Пенс повідомив чинному президенту Дональда Трампа, що у нього немає повноважень блокувати підтвердження перемоги обраного президента Джо Байдена.

Вибори президента пройшли в США 3 листопада. Однак підрахунок голосів затягнувся через рекордне голосування поштою і високу явку. У результаті вибірники визначили новим президентом Байдена. Його інавгурація запланована на 20 січня.

Також нагадаємо, біля Конгресу уже евакуювали будівлю Меморіальної бібліотеки та офісну будівлю Будинку гармат.

It has been Breached pic.twitter.com/TY9mHA9SnC

— Megh Updates (@MeghUpdates) January 6, 2021

Українські Національні Новини

Кримінал та НП