ukenru
prichetnogo-do-vibukhu-granati-u-zhitlovomu-budinku-na-lvivschini-zatrimali

Причетного до вибуху гранати у житловому будинку на Львівщині затримали - поліція

 • 12739 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Поліцейські затримали зловмисника, причетного до підриву гранати у під’їзді житлового будинку в Стрию Львівської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Львівській області.

"Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 28-річний мешканець цього ж будинку. Він взяв гранату РГД-5, вийняв кільце, та кинув її на сходову клітину між другим та третім поверхами. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Також встановлено, що на час скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у його помешканні речовину, схожу на марихуану", - йдеться в повідомленні.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до семи років позбавлення волі.

Наразі також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

"…невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, призначені експертизи", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 6 листопада у житловому будинку на Львівщині вибухнула граната.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП