ukenru
pri-shturmi-kpp-na-pivnochi-afganistanu-vbito-5-osib

При штурмі КПП на півночі Афганістану вбито 5 осіб

 • 6018 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У північній провінції Афганістану Сарі-Пул, таліби взяли штурмом два контрольно-пропускні пункти, убивши щонайменше 5 і поранивши 2 солдатів сил безпеки. Ще 6 осіб були захоплені в полон. Про це повідомляє УНН з посиланням на Associated Press

Згідно з інформацією видання, за словами представника губернатора провінції Забіхула Амані, напад на район Созма Кала почався пізно ввечері в неділю. Бої тривали до ранку понеділка, в результаті чого щонайменше 5 солдатів були вбиті, 2 поранені. Представник губернатора додав, що бойовики захопили в полон ще шість солдатів, перш ніж зникнути з місця бою. Їх доля залишається невідомою.

Чиновник додав, що після прибуття підкріплень, контрольно-пропускні пункти були відбиті, і область знову перейшла під контроль урядових сил.

Варто відзначити, що поки ніхто з представників бойовиків не взяв на себе відповідальність за напад, але Амані звинуватив талібів, які агресивно діють в провінції і посилили свої атаки на афганські сили безпеки.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що в результаті нападів на КПП в Афганістані минулого тижня загинуло понад 24 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу