ukenru
pri-perevirtsi-pyatokh-bukovintsiv-na-covid-19-u-odniyeyi-patsiyentki-diagnostuvali-pnevmoniyu

При перевірці п'ятьох буковинців на COVID-19, у однієї пацієнтки діагностували пневмонію

 • 16610 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. В одного із п’яти пацієнтів, яких госпіталізували в інфекційне відділення Чернівецької обласної лікарні з підозрою на зараження коронавірусом COVID-19, діагностували пневмонію. Про це заявила заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Що стосується п’яти осіб, яких госпіталізували… їх госпіталізація була здійснена в оперативному порядку… Стан пацієнтів порушений, але стабільний. В усіх осіб має місце температура, кашель. В однієї пацієнтки похилого віку діагностовано пневмонію. Стан тих осіб, яких госпіталізували вночі теж стабільний. Всі хворі розміщенні у палати інфекційного відділення", - сказала Поліщук.

Також, виконуюча обов’язки директора Державної установи "Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України" Наталія Гопко розповіла, що наразі чекають результатів аналізів.

"У всіх взято зразки для дослідження та відправлено до вірусологічної лабораторії Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України", - сказала Гопко.

Нагадаємо, 5 березня ще двох буковинців госпіталізовано з підозрою на COVID-19.

Як повідомлялося в УНН, у Чернівецькій області ще одну особу госпіталізували через підозру на коронавірус.

Раніше повідомлялось про трьох осіб, госпіталізованих осіб з підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, у Чернівцях 3 березня був офіційно зареєстрований перший в Україні випадок зараження новим типом коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство