ukenru
prezident-zvilniv-golovu-rda-v-odeskiy-oblasti

Президент звільнив голову РДА в Одеській області

 • 8942 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Президент у п’ятницю, 1 червня підписав розпорядження про звільнення голови Татарбунарської районної державної адміністрації. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, виступаючи в Одеській області, передає УНН.

"При реалізації таких важливих проектів, на жаль, ще залишається бажання деяких "чиновників" заважати інвесторам. У Татарбунарському районі на Одещині передбачалося ще в грудні минулого року передати в оренду земельну ділянку інвестору під будівництво об’єктів альтернативної енергетики. Зробити Одещину чистіше, побудувати сонячну електростанцію", - сказав він.

За словами Президента, сьогодні, через пів року, підприємство досі не отримало навіть землю в оренду через те, що голова райдержадміністрації Татарбунарського району не уклав угоду з підприємством. Порошенко підкреслив, що відповідне розпорядження голови облдержадміністрації за його дорученням було видано.

"Якщо чиновники на місцях дозволяють собі утворювати перешкоди інвесторам в угоду, ми з вами розуміємо яким інтересам, впевнений в тому, що реакція влади має бути жорсткою. Ми не маємо затягувати з прийняттям відповідних рішень. Саме тому хочу вас проінформувати, що саме сьогодні за поданням облдержадміністрації я підписав розпорядження про звільнення голови Татарбунарської районної державної адміністрації. Нехай це буде прикладом для всіх, що Україна змінюється, змінюється ставлення до інвесторів", - наголосив Президент.

Як повідомляв УНН, дисциплінарна комісія з розгляду дисциплінарних справ МЗС України за результатами розслідування прийняла рішення про звільнення консула Генерального консульства України в Гамбурзі Василя Марущинця.

Українські Національні Новини

Політика