ukenru
prezident-zelenskiy-predstaviv-irinu-vereschuk-yak-kandidata-v-meri-kiyeva

Президент Зеленський представив Ірину Верещук як кандидата в мери Києва

 • 17898 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський представив Ірину Верещук як кандидата в мери Києва на конференції Київської міської організації політичної партії "Слуга народу", передає кореспондент УНН.

За словами Президента, для того щоб управляти Києвом не обов'язково бути корінним киянином. Однак, обов'язково бути "порядним, працьовитим, чесним, талановитим, і вкладати в це місто своє серце і душу".

"Вірю, що саме такою людиною є кандидат на посаду міського голови Києва Ірина Верещук", - сказав Зеленський.

Президент перерахував ряд проблем Києва - затори, дірки в асфальті, забруднене повітря і хаотична забудова.

"Київ - це душа України, і ми не хочемо дивитися, як в цю душу плюють викиди та смог. І, нарешті, Київ - це серце України, і воно повинно битися на повні груди. Ми всі хочемо, щоб наше улюблене місто нарешті отримало той вид, на який давно заслуговує, стало комфортним, зручним, сучасним, затишним", - сказав Президент.

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" оголосила сьогодні список на вибори до Київради. Його очолила дружина міністра закордонних справ, координатор створення скверу Небесної сотні, керівник громадської організації "Місто-сад" Євгенія Кулеба.

Як повідомляв УНН, згідно з даними соціологів до другого туру київських виборів виходять Ірина Верещук і Віталій Кличко.

Українські Національні Новини

Політика