ukenru
prezident-zavtra-vizme-uchast-u-rizdvyaniy-liturgiyi-u-sofiyi-kiyivskiy

Президент завтра візьме участь у Різдвяній літургії у Софії Київській

 • 10112 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Завтра, 7 січня, о 10:00 Президент України Петро Порошенко візьме участь у Різдвяній літургії у Софії Київській, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

"У понеділок, 7 січня о 10:00 Президент України Петро Порошенко візьме участь у Різдвяній літургії у Софії Київській", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві 7 січня, на Різдво, в соборі Святої Софії перебуватиме Томос. Після святкової літургії Томос буде перенесено для загального огляду в трапезний храм Софії Київської (Мала Софія), де кожний бажаючий зможе його побачити в будь-який день з 8-ої години ранку до 18.00 години вечора. 

На свято Різдва Христового в давній святині українського народу – святій Софії Київській – Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершить Божественну літургію свт. Василія Великого. Його Блаженству співслужитиме єпископат і духовенство об’єднаної Церкви.

Богослужіння розпочнеться 7 січня 2019 року о 10 годині ранку.

Як повідомляв УНН, у Стамбулі відбулося підписання Томосу про надання автокефалії Православній церкві України Вселенським патріархом Варфоломієм.

Українські Національні Новини

Політика