ukenru
prezident-zaplanuvav-glibshu-integratsiyu-ukrayini-z-yes-na-nastupniy-rik

Порошенко запланував глибшу інтеграцію України з ЄС на наступний рік

 • 6290 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Протягом наступного року Президент України Петро Порошенко планує перевести в практичну площину реалізацію ініціатив щодо інтеграції України до Цифрового спільного ринку, Енергетичного союзу, а також поглиблення співробітництва у митній сфері. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час щорічного послання у Верховній Раді України, передає кореспондент УНН.

"Ніхто більше не заперечує нашу європейську ідентичність. Протягом наступного року планую перевести в практичну площину реалізацію ініціатив щодо інтеграції України до Цифрового спільного ринку, Енергетичного союзу, а також поглиблення співробітництва в митній сфері", - сказав він.

Але щоб рухатись далі, необхідно "від першої до останньої літери виконати Угоду про асоціацію" з ЄС, наголосив Президент.

"Швидкість її реалізації наразі недостатня", - додав він.

Нагадаємо, Порошенко закликав Раду підтримати курс на ЄС та НАТО.

Додамо, сьогодні парламентарів очікує робота над низкою важливих законопроектів. Зокрема, це проект закону про внесення змін до Конституції України щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору (9037).

Українські Національні Новини

Політика