prezident-yevropa-potrebuye-spilnoti-tikh-khto-vmiye-zakhischati-mir-i-staviti-na-mistse-bud-yakikh-teroristiv

Президент: Європа потребує спільноти тих, хто вміє захищати мир і ставити на місце будь-яких терористів

 • 130742 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що звернувся провідних європейських лідерів на саміті Європейської політичної спільноти де заявив, що “Європа потребує спільноти тих, хто вміє захищати мир і ставити на місце будь-яких терористів”, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський звернувся до провідних європейських лідерів на саміті Європейської політичної спільноти, що відбувся 6 жовтня у Празі.

Цитата

“Закликав їх зробити все для того, щоб цей наш новий формат співпраці у Європі, який об’єднує різні держави: від Ісландії до Азербайджану, від Іспанії до Туреччини, – міг стати не просто об’єднанням політиків, а об’єднанням миротворців. Європа потребує спільноти тих, хто вміє захищати мир і ставити на місце будь-яких терористів”, — сказав Президент.

Нагадаємо

Премʼєр-міністерка Сполученого Королівства Ліз Трасс та президент Франції Еммануель Макрон на європейському саміті в Чехії запевнили про готовність надавати підтримку Україні доти, доки це буде необхідно.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    66 клінік для абортів закрилися у США після рішення суду

     • 145617 переглядiв