ukenru
prezident-vviv-u-diyu-rishennya-rnbo-pro-zakhodi-neytralizatsiyi-zagroz-kiberbezpetsi

Президент ввів у дію рішення РНБО про заходи нейтралізації загроз кібербезпеці

 • 11336 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко підписав указ №32/2017, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації", передає УНН.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації", - йдеться в тексті указу.

У документі також зазначено, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України 29 грудня 2016 ркоу через триваючу гібридну агресію РФ проти України запровадила додаткові санкції проти фізичних і юридичних осіб держави-агресора.

Як повідомляв УНН, 29 грудня відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому були розглянуті питання запровадження обмежувальних економічних та інших заходів (санкцій), забезпечення кібербезпеки, захисту критичної інфраструктури, ухвалення Доктрини інформаційної безпеки, Державної програми розвитку ЗСУ на період до 2020 року, а також змін до військово-адміністративного поділу території України.

Українські Національні Новини

Політика