ukenru
prezident-u-rosiyi-mozhut-i-ne-mriyati-pro-te-scho-svit-zradit-svoyi-tsinnosti

Президент: у росії можуть і не мріяти про те, що світ зрадить свої цінності

 • 131022 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. У своєму традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський зазначив, що у цивілізованих країнах ніхто не злякався чергових російських заяв про анексію українських територій, пише УНН. Президент України порадив окупантам тікати, здаватися в полон і боротися за власну свободу на своїх вулицях.

Цитата

«Якщо хтось там у росії думає, ніби вони зможуть «проскочити» з усім тим, що вони роблять на окупованій території, якщо хтось там у росії сподівається, що світ зрадить свої ж цінності, злякавшись якихось чергових російських оголошень про анексію, то вони – в росії – помиляються. Кожен наступний ескалаційний крок окупанта лише підтверджує той факт, що світ повинен діяти ще жорсткіше», — сказав Президент.

Деталі

Зеленський звернувся і до росіян: ті, хто воює проти України, нехай здаються в полон, а ті, хто сидять вдома — виходять на вулиці та боряться за свою свободу.

"Хочете жити – тікайте. Хочете жити – здавайтесь у полон. Хочете жити – боріться на вулицях за свою свободу. У вас і так все забрали. Чи у когось із вас є нафтові вежі? Чи є палаци? Чи є виноградники? А може, у вас є яхти? Чи якийсь банк? За що ви взагалі боретеся? У вас є лише кредити, щось увечері пожерти і тепер – мобілізація. Боріться за своє! Не лізьте на нашу землю, в нашу душу та в нашу культуру", — заявив Президент.

Нагадаємо

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн розповіла, що може включати новий пакет санкцій ЄС проти росії за її вторгнення в Україну. Основними введеннями буде ще більше обмеження імпорту та стеля цін на російську нафту.

Українські Національні Новини

Політика