ukenru
prezident-skhvaliv-pererozpodil-1-17-mlrd-grn-na-dorogi

Президент схвалив перерозподіл 1,17 млрд грн на дороги

 • 11448 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Володимир Зеленський підписав закон щодо перерозподілу 1,17 млрд грн на розвиток та утримання автодоріг загального користування. Про це повідомляється на офіційному сайті Глави держави, передає УНН

"Президент України Володимир Зеленський підписав Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" № 149-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 2 жовтня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Метою документа є забезпечення ефективного використання передбачених у Державному бюджеті України на поточний рік коштів для реалізації заходів із розбудови автомобільних шляхів.

Зокрема, згідно із законом, у межах видатків державного дорожнього фонду шляхом їхнього перерозподілу збільшується фінансування програми "Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення" на 1,17 мільярда гривень. 

Нагадаємо, 2 жовтня Верховна Рада України ухвалила за основу і в цілому проект закону №2039 про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" щодо ефективного використання коштів державного дорожнього фонду. Відповідне рішення підтримали 275 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика