ukenru
prezident-schob-pratsyuvati-na-blago-kiyeva-ne-obovyazkovo-buti-korinnim

Президент: щоб працювати на благо Києва - не обов'язково бути корінним

 • 15152 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зазначив, що щоб працювати на благо Києва - не обов'язково бути корінним, потрібно бути порядним і працьовитим. Про це він сказав під час брифінгу з нагоди висування Київським осередком партії “Слуга народу” кандидатів у депутати міськради та мера міста, передає кореспондент УНН.

“В контексті місцевих виборів 25 жовтня часто доводиться чути, що Києвом може ефективно керувати тільки корінний киянин. Знаєте, чесно, ми з вами знаходимось в університеті імені Тараса Шевченка. Який народився не у Києві. Власне, як і Грушевський, Драгоманов, які викладали тут. Як і, до речі, Євген Патон, міст якого щодня слугує киянам. Як і названий київським Гауді архітектор Городецький”, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що це не означає, що Києву не приносили славу люди, які тут народились - Сікорський, Малевич, Лобановський.

“Це свідчить про зовсім інше - щоб працювати на благо міста - не обов'язково бути корінним. Обов’язково бути порядним, працьовитим, чесним, талановитим. І вкладати у це місто найголовніше, що в нас є - своє серце, свою душу”, - додав Президент.

Нагадаємо, Зеленський закликав українців боротися і змінювати державу.

Українські Національні Новини

Політика