ukenru
prezident-radiomovlennya-na-liniyi-zitknennya-zabezpecheno-na-90

Президент: радіомовлення на лінії зіткнення забезпечено на 90%

 • 7810 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко вийшов в ефір радіо Армія FM та зазначив, що на лінії зіткнення бракує об’єктивної інформації про події в Україні, а також розповів, що наразі на 90% лінії зіткнення забезпечено транслювання радіостанції Міноборони Армія FM, передає УНН.

"Шановні слухачі Армії ФМ це я вперше в ролі промоутера цієї надзвичайно важливої радіостанції для українських військовослужбовців. Я прямо зараз приїхав з передової і дуже не вистачає об’єктивної інформації про події в Україні, які сьогодні транслює професійний патріотичний колектив цієї радіостанції. В мене прохання, щоб проінформували про впевнений прийом цієї радіостанції по всій лінії зіткнення. Також нас проінформували щодо впевненого прийому по всій лінії зіткнення. На 90% лінії зіткнення передавачі мають забезпечити впевнену трансляцію цієї радіостанції",- сказав П.Порошенко.

Як повідомляв УНН, 5 грудня Президент Петро Порошенко взяв участь у запуску українського мовлення на Донеччині. 4 місцевих та 10 загальнонаціональних телеканалів відновили свою роботу.

Українські Національні Новини

Суспільство