ukenru
prezident-pro-sanktsiyi-yes-rosiyi-ne-vdalosya-uniknuti-vidpovidalnosti-za-agresiyu-na-donbasi

Президент про санкції ЄС: Росії не вдалося уникнути відповідальності за агресію на Донбасі

 • 7120 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Незважаючи на маніпуляції та гібридну пропаганду, Росії не вдалося уникнути відповідальності за триваючу агресію на Донбасі та небажання виконувати Мінські домовленості. Так Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував одностайне рішення ЄС продовжити секторальні та економічні санкції стосовно Росії, передає УНН.

"Ми вітаємо одностайне рішення ЄС продовжити секторальні та економічні санкції стосовно Росії, починаючи з 31 січня 2017 року", - написав П.Порошенко.

Глава держави наголосив, що "щиро вдячний за непохитну єдність та солідарність європейських лідерів у питанні відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом".

"Незважаючи на маніпуляції та гібридну пропаганду, Росії не вдалося уникнути відповідальності за триваючу агресію на Донбасі та небажання виконувати Мінські домовленості", - додав він.

Разом з тим, Президент України зауважив, що "Росія має також заплатити високу ціну за жахливі військові злочини, які нею підтримуються та вчиняються в Сирії, передусім у місті Алеппо".

Раніше ЗМІ із посиланням на дипломатів повідомили, що лідери Європейського Союзу в четвер досягли угоди щодо продовження економічних санкцій проти Росії за дії щодо України на півроку.

Українські Національні Новини

Політика