ukenru
prezident-porivnyav-statistiku-smertnosti-v-ukrayini-pid-chas-pandemiyi-z-minulorichnimi-pokaznikami

Президент порівняв статистику смертності в Україні під час пандемії з минулорічними показниками

 • 36844 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. В Україні з початку пандемії коронавірусу померло менше людей, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції у середу, передає кореспондент УНН.

"Моє відношення до кадрової політики: по-перше, це уряд, і вони повинні формувати тих міністрів, на яких повинен опиратись сьогоднішній прем’єр-міністр. Поки що у мене особисто, і пройшло тільки 2 місяці, у мене зауважень до Шмигаля немає. Ми боремось разом з коронавірусом, і я бачу що принаймні в цьому напрямку ми майстри спорту по боротьбі з коронавірусом. Я в цьому впевнений", - сказав Президент.

Він закликав порівняти статистику щодо захворюваності на коронавірусну хворобу з сусідніми європейськими країнами - "Україна одна з найкращих".

"Візьміть березень і квітень 2019 року і порівняйте з березнем і квітнем 2020 року. Кількість летальних випадків вцілому в країні, що ви побачите – на тисячу людей менше в 2020 році, що в березні, що в квітні, з летальними випадками, ніж в 2019 році в цей же час, в ці місяці, не зважаючи на COVID-19", - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, в Україні вже 19 230 випадків COVID-19, з них 564 - летальні.

Українські Національні Новини

Політика