ukenru
prezident-polschi-nazvav-lgbt-ideologiyu-bilsh-ruynivnoyu-nizh-komunizm

Президент Польщі назвав "ЛГБТ-ідеологію" більш руйнівною, ніж комунізм

 • 22860 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда звинуватив в суботу рух за права ЛГБТ в просуванні точки зору, "більш руйнівної, ніж комунізм", і сказав, що згоден з іншим консервативним політиком, який заявив, що "ЛГБТ - це не люди, це ідеологія". Про це пише Time, передає УНН.

Дуда сказав своїм прихильникам на мітингу, що покоління його батьків боролося проти комунізму не для того, щоб тепер прийняти "ідеологію", яку він вважає "ще більш руйнівною для людини".

Президент Польщі сказав, що в комуністичну епоху в Польщі режими забезпечували собі виживання шляхом виховання молодого покоління.

"Це був більшовизм. Це була ідеологізація дітей... Сьогодні також робляться спроби нав'язати ідеологію нам і нашим дітям, але іншу. Вона абсолютно нова, але це також і необільшовизм", - сказав він.

Раніше на цьому тижні Дуда, як зазначено, підписав декларацію, складену з метою допомогти сім'ям, де містилося формулювання "захист дітей від ідеології ЛГБТ", із забороною на "пропаганду ідеології ЛГБТ в державних установах".

Додамо, вибори президента Польщі призначені на 28 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу