prezident-na-donechchini-z-kim-pro-scho-spilkuvavsya-i-kogo-nagorodiv

Президент на Донеччині: з ким, про що спілкувався і кого нагородив

 • 3869852 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки візиту на позиції бойових бригад Донеччини, де з генералом Артемом Богомоловим поспілкувався з військовими про фронтові потреби, нагородив бійців, та пообіцяв зробити висновки, інформує УНН з посиланням на звернення президента.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський відвідав Донецьку область і зустрівся з командирами бойових бригад, які обороняють Україну від російської агресії. Він нагородив найкращих військовослужбовців і подякував всім бригадам за хоробрість, відвагу та результати, яких вони досягли в боях. Зеленський також поспілкувався з командирами бригад і батальйонів про їхні фронтові потреби.

"Разом із генералом Богомоловим, командувачем ОТУ «Соледар», поспілкувалися з командирами бригад та батальйонів – тими, хто в боях, – про їхні фронтові потреби. Завжди є загальна картина, є звіти по кожному напрямку, по кожній бригаді. Але важливо говорити з воїнами напряму, безпосередньо – про досвід війни тих, хто на позиціях. Сьогодні це були детальні, відверті розмови про наші наступальні дії, про постачання у війська, про можливості командирів, про те, якими є зараз ці можливості та якими вони мають бути”, - сказав Зеленський.

За словами президента говорили про зброю та дефіцитні снаряди. Ремонт техніки. Гостре питання – транспорт для евакуації поранених та час евакуації. Безпілотники – те, що застосовує ворог: «ланцети», «орлани», – і те, що потрібно нашим воїнам, від «мавіків» до кожної іншої системи безпілотників.

"Важлива тема – це те, як командири можуть управляти особовим складом: мотивація воїнів, тренування бійців, комплектація підрозділів. Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК. Будемо готувати рішення", - повідомив Зеленський.

"Дякую нашій Донеччині за цей день. Наші воїни тут, на Донеччині, і на інших напрямках бʼються заради України, віддають життя заради України. Я дякую всім, хто здобуває нашій країні свободу. Слава Україні!", підсумував президент.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донеччину відвідав командні Збройних Сил, які ведуть наступальні дії у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар» та «Хортиця». Президент заслухав доповіді з оперативної обстановки, а також обговорив із військовими проблемні питання.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

     • 51013 переглядiв

    У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

     • 100655 переглядiв

    Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

     • 91504 переглядiв

    У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

     • 73382 переглядiв

    Новини по темі

    Зеленський подякував США за новий пакет оборонної допомоги

     • 1120021 переглядiв

    Медичне страхування для українців в Ізраїлі залишиться - Кулеба

     • 1214412 переглядiв