ukenru
prezident-mayzhe-600-mln-grn-zakladeno-u-programu-kompensatsiyi-za-ukrayinski-traktori

Президент: майже 600 млн грн закладено у програму компенсації за українські трактори

 • 11538 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Майже 600 млн грн було виділено на запроваджену Президентом України програму компенсації селянам, які купують українські трактори, їх ватртості. Про це Президент України Петро Порошенко сказав під час робочого візиту у Харківську область, передає кореспондент УНН.

"За моїм дорученням було прийнято рішення урядом щодо запровадження нової бюджетної програми: компенсації вартості селянам, які купують українські трактори. Майже 600 млн грн спрямовано бюджетом на цю програму і вже не 15, а 20% вартості трактора компенсується з нашого бюджету. Для того, щоб реалізувати головне - купуйте українське, бо це якість, це підтримка виробників, це підтримка держави", - зазначив він.

Також він додав, що у 2016 році економіка України тільки зростала, у четвертому кварталі 2016 року зростання економіки склало 4,7%.

"Ми зламали тенденцію багатьох кварталів, коли падала економіка. Увесь 2016 рік Україна почала демонтрувати зростання. У 4-у кварталі зростання склало 4,7%. Яскравим прикладом цього зростання є відновлення роботи нашого Харківського тракторного заводу", - сказав він.

Нагадаємо, міністр Т.Кутовий заявив, що компенсацію за купівлю української техніки збільшено до 20%.

Українські Національні Новини

Економіка