ukenru
prezident-kiyivmiskbudu-uviyshov-do-chisla-kraschikh-ukrayinskikh-menedzheriv

Президент "Київміськбуду" увійшов до числа кращих українських менеджерів

 • 8766 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Голова правління - президент ПАТ "ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір визнаний одним з 20 успішних українських менеджерів за версією видання "Деловая столица", повідомляє УНН.

Як зазначили у виданні, при відборі кандидатів головним критерієм було вміння знайти ефективну відповідь на виклики, що стоять перед компанією, у тому числі і на проблеми, що виникли через зовнішні, що не залежать від компанії, обставини.

Також враховувалися досвід роботи і інші професійні показники. Використовувалися відомості з різних відкритих джерел, у тому числі офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів.

"Ми прагнули представити в рейтингу по можливості широку регіональну географію компаній і в той же час широкий галузевий спектр. Складаючи ТОП-20, ми хотіли підкреслити досягнуті позитивні результати. Тому представляємо найуспішніших українських менеджерів в алфавітному порядку (за прізвищами), без ранжування за номерами", - коментують в "Деловой столице".

Ігор Кушнір очолив "Київміськбуд" у 2012 році.

"Київміськбуд" працює на ринку вже майже 65 років, це досвід і надійність, доведені часом. За час роботи побудовано і введено в експлуатацію майже 6500 житлових будинків загальною площею більше ніж 45 млн кв. м. При цьому - жодного недобудованого об'єкта. А на сьогодні загальний заділ компанії становить 2 млн кв. м на різних стадіях. Завдяки всьому цьому "Київміськбуд" і лідирує. І зупинятися на досягнутому не збирається. Найголовніше, що 80% акцій компанії належать громаді Києва. Це є найкращою гарантією для інвестора! "Київміськбуд" - синонім надійності!" - підкреслює Ігор Кушнір.

Протягом 2018-го і першої половини 2019 року "Київміськбуд" здав в експлуатацію майже 300 тис. кв. м житла. Це перший, другий, третій будинки ЖК "Каховська"; п'ятий, шостий, сьомий, восьмий, дев'ятий будинки ЖК "Новомостицько-Замковецький"; ЖК "Горлівська"; ЖК на вулиці Івана Павла ІІ; ЖК на вулиці Обухівській. За той же період побудовані об'єкти соціальної інфраструктури: дитсадок у ЖК на вулиці Обухівській; котельня № 5 у ЖК "Новомостицько-Замковецький".

Для зручності клієнтів діють кредитні програми з АБ "Укргазбанк" та АТ "Крісталбанк". Зараз триває будівництво 20 житлових комплексів (66 будинків) та дитсадка в ЖК "Каховська".

"У минулому році компанією було залучено близько 5 млрд грн інвестицій, що на 30% більше, ніж у попередньому. Думаю, за результатами 2019 року цифри будуть не меншими. За підсумками року плануємо ввести в експлуатацію близько 400 тис. кв. м. Це частина ЖК на Каховській, "Медового", "Італійського кварталу", будинок на Лейпцизькій, на Освіти, в провулку Коломийському. В цілому усі комплекси, які були заплановані. Раджу купувати зараз, адже дешевше вже не буде!" - зазначив Ігор Кушнір.

Українські Національні Новини

Економіка