ukenru
premyer-pro-peremovini-tkg-mi-nablizhayemosya-do-khoroshikh-rezultativ

Прем'єр про перемовини ТКГ: ми наближаємося до хороших результатів

 • 10884 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Перемовини тристоронньої контактної групи щодо мінських домовленостей тривають чи не щодня, Україна наближається до хороших результатів. Про це заявив на брифінгу Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

"Я вас запевню в одному, перемовини сьогодні тривають практично щоденно. Тобто якщо протягом попередніх п’яти років ми говоримо, що ТКГ збиралася раз на квартал і ми всі розуміємо, що результату практично не було, то сьогодні щодня напрацьовуються певні параметри і ми наближаємося до хороших результатів", - додав Шмигаль.

Також він наголосив, що відновлення водопостачання через Кримський канал сьогодні на порядку денному не стоїть і це не є предметом якогось торгу.

Нагадаємо, відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ), яке проходило у форматі відеоконференції, за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України у складі української делегації. В роботі ТКГ оголошено технічну перерву до 15 червня.

Українські Національні Новини

Політика