ukenru
premyer-poyasniv-zvilnennya-golovi-kosmichnogo-agentstva

Прем'єр пояснив звільнення голови космічного агентства

 • 14812 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Рішення уряду щодо звільнення голови Державного космічного агентства Павла Дегтяренка не пов'язано з якоюсь окремою подією, а було ухвалено за результатами аналізу діяльності ввіреного йому органу. Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"В цьому випадку ми подивились, наскільки ефективно працював цей державний орган, і дійшли висновку, що людину ми хочемо поміняти. Зараз оголошений конкурс, і ми шукаємо молодих, професійних, чесних людей, які б хотіли обійняти цю посаду", - зазначив голова уряду, відповідаючи на питання, чи не пов'язано звільнення Дегтяренка із його планами звільнити керівника "Південьмашу".

Він додав, що це звільнення не пов'язано із наміром когось звільнити або з певною подією. "Це просто результат нашого планового аналізу, і це далеко не останнє наше звільнення", - додав Гончарук.

Він пояснив, що уряд наразі аналізує ефективність діяльності всіх центральних органів виконавчої влади. І за результатами аналізу робить висновки, чи готовий він працювати з людиною, яка очолювала той чи інший державний орган, або ж хоче через оголошення конкурсу знайти "більш сильну людину або просто людину, до якої більше довіри".

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів призначив керівника Державної служби геології та надр.

Українські Національні Новини

Політика