ukenru
premyer-polschi-putin-nebezpechnishiy-nizh-gitler-i-stalin-yediniy-shans-dlya-rosiyi-ta-svitu-deputinizatsiya

Прем'єр Польщі: путін небезпечніший, ніж Гітлер і Сталін. Єдиний шанс для росії та світу - “депутінізація”

 • 178113 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Російський диктатор володимир путін небезпечніший, ніж Гітлер та Сталін, заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький і закликав викорінити його ідеологію шляхом “депутінізації”. Про це інформує УНН, посилаючись на The Telegraph.

Цитата

“путін - не Гітлер і Сталін. На жаль, він більш небезпечний. У своєму розпорядженні він має не лише смертоноснішу зброю, а й нові засоби масової інформації для поширення його пропаганди”, - написав Моравецький в ексклюзивній статті для The Telegraph.

Деталі

На думку прем’єр-міністра Польщі, ідеологія путінського режиму, “руський мир”, – це еквівалент комунізму та нацизму 20-го століття, за допомогою якої росія виправдовує вигадані права та привілеї для своєї країни. Він зазначає, що ця ідеологія має бути повністю викорінена.

“Як колись Німеччина зазнала денацифікації, сьогодні єдиним шансом для росії та цивілізованого світу є “депутінізація”. Якщо ми негайно не розпочнемо це завдання, то втратимо не лише Україну, а і свою душу, і свою свободу, і суверенітет. Тому що росія не зупиниться на Києві”, — написав він.

Окрім того, Моравецький звинуватив західних лідерів у тому, що вони “блаженно забули” про загрозу з боку Кремля, тоді як рф протягом останніх тридцяти років “вела роботи з воскресіння демонів історії”. Він додав, що лише Захід може вирішити, де “зупиниться” росія.

Раніше

За даними розвідки США, путін готується до затяжної війни в Україні, і перемога росії на Донбасі може не покласти край війні.

Українські Національні Новини

Політика