ukenru
predstavniki-vsogo-politichnogo-spektra-figuruyut-u-ponad-6-tis-rozsliduvan-natspolitsiyi-avakov

Представники всього політичного спектра фігурують у понад 6 тис. розслідувань Нацполіції - Аваков

 • 11443 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. За підсумками виборчої парламентської кампанії, Національна поліція проводить розслідування понад 6 тисяч звернень, фігурантами яких є представники всього політичного спектра України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає УНН.

"Ми в МВС вже довели на попередніх президентських виборах, що можемо, вміємо і хочемо забезпечити легітимну процедуру виборів. У МВС є сили, засоби та мотивація для забезпечення безпеки і законності", - написав Аваков.

Він наголосив, що Національна поліція працює поза політикою, тому вимоги правоохоронців однакові для всіх кандидатів: чітке виконання Закону про вибори.

"Інформую вас, що сьогодні за підсумками виборчої парламентської кампанії Нацполіція проводить розслідування понад 6 тисяч звернень - і на жаль, фігурантами їх є представники всього політичного спектра. Я ще раз наголошую, ми однаково жорстко будемо ставитися як до провладних партій і кандидатыв, так і до опозиційних ", - зазначив він.

Міністр також нагадав, що завтра - день тиші, час "відсунути пафос передвиборних слоганів і подумати про головне".

Як повідомляв УНН, правоохоронці відкрили кримінальне провадження через одного з кандидатів в народні депутати України, який організував "сітку" для підкупу виборців.

Українські Національні Новини

Політика