ukenru
predstavniki-poterpiloyi-nozdrovskoyi-mozhut-otrimati-dostup-do-materialiv-spravi-abroskin

Представники потерпілої Ноздровської можуть отримати доступ до матеріалів справи – Аброськін

 • 9682 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Представники потерпілої Ірини Ноздровської мають можливість безперешкодно отримати дозвіл на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження. Про це сказав сьогодні на брифінгу перший заступник голови Національної поліціі України В'ячеслав Аброськін, передає кореспондент УНН.

“З приводу реальних представників потерпілої (Ірини Ноздровської — ред.), які мають відповідне підтвердження — їм ніхто не забороняє звертатися до слідства і отримати дозвіл на ознайомлення з тими матеріалами, які є в кримінальному провадженні”, — заявив Аброськін.

Нагадаємо, у слідства було чотири версії вбивства юристки Ірини Ноздровської, основною з них було те, що до вбивства причетні родина та знайомі Дмитра Россошанського, якого засудили за загибель у ДТП сестри Ноздровської - Світлани Сапатинської у селі Демидів у вересні 2015 року.

Як повідомляв УНН, поліція встановила та затримала підозрюваного в убивстві юристки Ірини Ноздровської.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному у вбивстві правозахисниці Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 березня 2018 року.

Українські Національні Новини

Політика