ukenru
predstavnik-prorosiyskoyi-organizatsiyi-z-okupovanogo-krimu-sprobuvav-vistupiti-na-forumi-oon

Представник проросійської організації з окупованого Криму "спробував" виступити на форумі ООН

 • 23945 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Співголова проросійської організації, так званої "Асамблеї слов'янських народів" і так званий "провідник" проросійської "Білоруської громади" в окупованому Криму Роман Чегринець заявив, що йому частково "вдалося взяти участь і виступити" у режимі відеоконференцзв'язку на Європейському регіональному форумі ООН з протидії розпалювання ворожнечі у соціальних мережах і до національних меншин. Про це Чегринець написав у себе в Facebook, передає УНН.

"На жаль, вкотре раз на словах "російський Крим" мій виступ обірвали за скаргою української сторони! Але основні тези свого виступу я озвучити встиг і дуже радує, що я побачив підтримку з боку колег з інших країн! У своєму виступ користуючись міжнародним майданчиком, я так само хотів підтримати не чужу мені Білорусію, яка теж відчуває величезний тиск з боку Заходу", - заявив він.

Ні українська сторона, ні організатор згаданого форуму інформацію Чегринця не коментували, пише "Крим.Реалії".

Як повідомляв УНН, напередодні Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на засіданні Генеральної Асамблеї з нагоди 75-ї річниці ООН, заявив, що окупація Криму та війна на Донбасі свідчать про те, що світом урок Другої світової війни не засвоєний.

Українські Національні Новини

Політика