ukenru
pravookhorontsya-na-donechchini-pidozryuyut-u-pograbuvanni-cholovika

Правоохоронця на Донеччині підозрюють у пограбуванні чоловіка

 • 12783 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Повідомлено про підозру заступнику керівника підрозділу патрульної поліції у Донецькій області, який розпилив в очі потерпілому рідину з газового балончика та пограбував. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську, заступнику командира одного з підрозділів батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Департаменту ПП Національної поліції оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна) ККУ", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що у жовтні 2019 року працівник поліції, перебуваючи у свій вільний час на одній із вулиць м. Краматорська, з метою заволодіння особистим майном перехожого, розпилив йому в обличчя речовину з газового балончика. У потерпілого це викликало короткочасну втрату орієнтації, потім нападник вдарив його рукою в область тулубу.

"Коли чоловік впав на асфальт, зловмисник скористався його безпорадним станом, відібрав мобільний телефон і грошові кошти, спричинивши матеріальну шкоду на суму 6 607 грн, та з місця злочину зник", - додали в прокуратурі.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві повідомили про підозру слідчому Нацполіції через втрату вилучених під час обшуку 1,2 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП