ukenru
pravookhorontsi-poperedzhayut-vinnichan-pro-obig-falshivikh-dolariv-u-regioni

Правоохоронці попереджають вінничан про обіг фальшивих доларів у регіоні

 • 9968 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Правоохоронні органи у Вінницькій області встановлюють коло осіб, які налагодили у регіоні виготовлення та збут фальшивих доларів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

"Прокуратура Вінницької області спільно з правоохоронними органами області вживає скоординовані заходи для припинення незаконного обігу іноземної валюти. Вказані банкноти перебували у осіб, причетних до незаконних валютних операцій. Закликаємо громадян бути обачними та не здійснювати обмін грошових коштів у не передбачених для цього законом місцях", - написав Лисенко.

За його словами, прокуратурою Вінницької області спільно з працівниками слідчого управління ГУ Національної поліції та управлінням захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено ряд санкціонованих обшуків в межах кримінального провадження щодо збуту на території м. Вінниці незаконно виготовленої, одержаної чи підробленої іноземної та національної валюти. Вилучені під час обшуків банкноти направлені на експертне дослідження.

Як повідомляв УНН, неодноразово судимий 34-річний одесит організував у себе дома підпільний цех з виготовлення фальшивих банкнот номіналом 500 гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП