pravookhorontsi-pokazaly-yak-vyhliadaie-pidtoplenyi-tunel-metro-v-kyievi

Правоохоронці показали, як виглядає підтоплений тунель метро в Києві

 • 79984 переглядiв

Правоохоронці оглянули підтоплений тунель столичного метрополітену і вивчають будівельну та експлуатаційну документацію.

Напередодні правоохоронці та судмедексперти провели огляд підтопленого в столичному метрополітені тунелю між станціями метро "Деміївська" - "Либідська". Про це УНН повідомляє із посиланням на Офіс Генерального прокурора.

Деталі

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва проводиться ретельне дослідження обставин у кримінальному проваджені, розпочатому за фактом службової недбалості, у зв’язку з виникненням аварійної ситуації, що призвела до порушення герметичності, протікання води та потрапляння піску в тунель київського метрополітену на Оболонсько - Теремківській лінії метро

- йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

Як повідомляється, під час огляду метро експерти виміряли тріщини у тунельних спорудах та склепінь.

Вони стверджують, що необхідно детально проаналізувати проектну, будівельну, виконавчу та іншу документації та геодезію з лабораторними дослідженнями води та ґрунту.

Доповнення

Сьогодні правоохоронці Києва проводять слідчі дії в "Київському метрополітені", "Метробуді" та структурних підрозділах КМДА, щоб встановити відповідальних за пошкодження тунелю метро. 

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Як захистити авто від воєнних ризиків?

     • 40792 переглядiв