ukenru
pravookhorontsi-obmezhili-rukh-na-trasi-poltava-oleksandriya-cherez-aktsiyu-protestu

Правоохоронці обмежили рух на трасі Полтава-Олександрія через акцію протесту щодо евакуйованих з Уханя

 • 30844 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. На трасі Полтава-Олександрія правоохоронці тимчасово обмежений рух транспорту через акцію протесту з приводу приїзду евакуйованих громадян з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі патрульної поліції Полтавської області.

"На даний час рух транспорту по трасі Полтава-Олександрія тимчасово обмежений", - сказали в пресслужбі патрульної поліції.

Також, в пресслужбі Головне управління Національної поліції в Полтавській області зазначили, що рух обмежений через акцію протесту.

"Там частина людей проявила агресію, відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, виникла сутичка, через яку поліцейським довелося вилучати понад 10 людей з натовпу для проведення роз'яснювальну роботу…жителі Нових Санжар вийшли на акцію протесту з приводу того , що не хочуть щоб до них заїхали громадяни, які прибули з Китаю", - розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, у Православній церкві України закликають українців проявити милосердя та терпимість у зв’язку з напруженою атмосферою через евакуацію громадян України та іноземців з охопленого коронавірусом китайського міста Ухань.

Як повідомляв УНН, евакуйовані українці з Китаю будуть перебувати на карантині у санаторії в селищі Нові Санжари на Полтавщині, де за ними будуть наглядати кваліфіковані лікарі та медсестри.

Нагадаємо, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди мають перевезти евакуйованих із китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

Українські Національні Новини

Суспільство