ukenru
pratsivniki-gpu-vtratili-3-klyuchi-dostupu-do-elektronnogo-reyestru

Працівники ГПУ втратили 3 ключі доступу до електронного реєстру

 • 15141 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Протягом 2018 року працівниками Генеральної прокуратури України було втрачено 3 засоби електронного підпису, один з яких було викрадено. В поточному році співробітники ГПУ наразі не втратили жодного посвідчення. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у відділі розгляду запитів на публічну інформацію ГПУ.

"Моніторингом даних про користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Генеральної прокуратури України (далі - АЦСК ГПУ) встановлено, що протягом 2018 року його користувачами з числа працівників Генеральної прокуратури України втрачено 3 засоби електронного підпису (ключів доступу до Реєстру), один з яких було викрадено. Після повідомлення про ці факти сертифікати особистих ключів були негайно скасовані", - повідомили у ГПУ.

Правоохоронці водночас зазначили, що протягом 2019 року фактів втрати засобів електронного підпису серед користувачів АЦСК ГПУ з числа працівників Генеральної прокуратури України не зафіксовано.

Як повідомляв УНН, впродовж 2018 року у працівників Генеральної прокуратури України було викрадено 7 службових посвідчень. В поточному році співробітники ГПУ наразі не втратили жодного посвідчення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП