pratsiuiemo-nad-novymy-oboronnymy-paketamy-zelenskyi-anonsuvav-novi-vazhlyvi-mizhnarodni-zakhody-na-sichen-ta-liutyi

Працюємо над новими оборонними пакетами: Зеленський анонсував важливі міжнародні заходи на січень та лютий

 • 29507 переглядiв

Зеленський повідомляє про успіхи української протиповітряної оборони проти "шахедів", а також про плани щодо міжнародних заходів та нових оборонних пакетів для подальшого зміцнення України.

Президент Володимир Зеленський заявив, що вже доволі активно плануються міжнародні заходи, які збільшать силу України. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні та додав, що йде робота над новими оборонними пакетами, передає УНН.

"Передусім подяка захисникам нашого неба. За минулий вечір і ніч із 46 "шахедів" більшість вдалося збити. Важливий результат. Результат, який щодня доводить правильність наших дій, нашої комунікації з партнерами: українській ППО, нашим мобільним вогневим групам, нашим зенітникам вдається захищати державу. І вже доволі активно плануємо січень та лютий – міжнародні заходи, які збільшать силу України. Працюємо над новими оборонними пакетами", - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська ППО ставатиме тільки сильнішою і додав, що "кожен російський льотчик повинен зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі в цій війні".

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна продовжила антарктичну програму до 2025 року

     • 33221 переглядiв