ukenru
pozhezha-v-oleksandrivskii-likarni-vidkrito-provadzhennya

Пожежа в Олександрівській лікарні: відкрито провадження

 • 11039 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. За фактом пожежі в Олександрівській клінічній лікарні у столиці, яка сталася напередодні ввечері, розпочато кримінальне провадження, подія кваліфікована як умисне пошкодження майна. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

"За фактом пожежі, що виникла у приміщенні одного з корпусів Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна)", - повідомили у прокуратурі.

Так, увечері 25 травня 2020 року по Печерського управління поліції надійшло повідомлення про виникнення пожежі на 5 поверсі одного з медичних корпусів Олександрівської клінічної лікарні Києва на вулиці Шовковична, 39/1.

"Адміністрацією лікарні проведено евакуацію пацієнтів, рятувальниками оперативно ліквідовано вогнище. Ніхто з громадян не постраждав", - додали у відомстві.

На теперішній час під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 працівниками Печерського управління поліції, як вказано, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вказаного правопорушення. 

Нагадаємо, вчора, 25 травня, близько 18 години вечора, сталася пожежа в одному із корпусів Олександрівської клінічної лікарні Києва. Тоді евакуювали 15 людей. Головлікар заявила, що пожежа в Олександрівській лікарні сталась внаслідок умисного підпалу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП