ukenru
pozhezha-v-likarni-zaporizhzhya-na-mistse-viletiv-golova-moz

Пожежа в лікарні Запоріжжя: на місце вилетів голова МОЗ

 • 16944 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вилетів у Запоріжжя з метою встановлення обставин пожежі в інфекційній лікарні. Про це урядовець написав на своїй сторінці в Facebook, інформує УНН.

Цитата:

“Глибокі співчуття родинам і близьким. Наразі я в терміновому порядку вилітаю до Запоріжжя з метою встановлення фактичних обставин трагедії”, — йдеться в повідомленні Степанова.

Деталі

Зі слів Степанова, чотири людини загинули внаслідок пожежі на території другої обласної інфекційної лікарні в місті Запоріжжя. Ще дві людини зазнали ушкоджень і сім евакуйовано — поряд із ними рідні та лікарі. Причини займання корпусу з’ясовують правоохоронці, за результатами розслідування винних у цій трагедії буде притягнуто до відповідальності за законом.

За даними ДСНС, 3 лютого о 23:25 у місті Запоріжжя по Гвардійському бульвару, 142, на території 2-ї інфекційної лікарні на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі лікувального корпусу виникла пожежа

Як уточнила Генпрокурор Ірина Венедіктова, загинули троє пацієнток під апаратами ШВЛ у COVID-відділенні та лікар. Щодо пожежі в реанімації Запорізької обласної інфекційної лікарні розпочато провадження.

Українські Національні Новини

Політика