ukenru
pozhezha-v-bagatopoverkhivtsi-na-dnipropetrovschini-evakuyovano-17-lyudey

Пожежа в багатоповерхівці на Дніпропетровщині: евакуйовано 17 людей

 • 15360 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. На Дніпропетровщині рятувальники ліквідували пожежу та вивели з задимлених приміщень 17 людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС в області.

“19-го червня о 14:04 до служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вулиці Центральній міста Вільногірськ, горить дах шестиповерхового багатоквартирного житлового будинку… По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла на технічному поверсі шестиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Внаслідок пожежі відбулось задимлення сходової клітини, що спричинило перешкоду для вільної евакуації громадян з верхніх поверхів. Рятувальниками було виведено з задимлених приміщень верхніх поверхів 17 чоловік, з яких 5 дітей”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що вогнем було знищено сміття на технічному поверсі, на загальній площі 80 метрів. кв.

“Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 16:13 та ліквідовано о 16:30. До гасіння пожежі залучено 5 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління”, - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, на Хмельниччині сталася масштабна пожежа на фермі через розряд блискавки.

Українські Національні Новини

Суспільство