ukenru
pozhezha-u-stolichniy-visottsi-evakuyuvali-16-osib-ye-travmovani

Пожежа у столичній висотці: евакуювали 16 осіб, є травмовані

 • 17133 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Під час пожежі у столичній висотці на вулиці Академіка Вільямса рятувальники евакуювали 16 осіб, є травмовані, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС Києва.

Цитата

"Під час гасіння пожежі з будинку було виведено на безпечну відстань 16 осіб, 5 з них - діти. Травмувався чоловік, власник квартири 1974 року народження, якого з опіками верхніх кінцівок медиками було госпіталізовано до Київського опікового центру. Також була підозра на отруєння продуктами горіння у дівчинки 2015 року народження, її оглянули на місці медики, батьки від подальшої госпіталізації відмовилися", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Сьогодні о 05:38 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у багатоквартирному житловому будинку на вулиці Академіка Вільямса, 19/14, що у Голосіївському районі столиці.

По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в одній із квартир на 4-поверсі 22-поверхового житлового будинку на загальній площі 70 кв. м.

Відразу ж бійці приступили до евакуації мешканців будинку та ліквідації пожежі. Складність гасіння пожежі полягала в тому, що під'їзд до будинку був запаркований приватними автомобілями, тому через складні погодні умови, рятувальникам спільно із мешканцями довелося їх відбуксовувати для подальшого проїзду пожежно-рятувальної техніки.

Пожежу рятувальникам вдалося локалізувати о 06:54, а о 07:08 - ліквідувати. 

Додамо 

Внаслідок пожежі квартира вигоріла повністю, закопчені стіни та стеля загального коридору.

На місці події працювало 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 49 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Причина пожежі встановлюватиметься правоохоронцями.

Українські Національні Новини

Суспільство