ukenru
pozhezha-u-kiyevi-odna-lyudina-zaginula-dvoye-travmovani

Пожежа у Києві: одна людина загинула, двоє - травмовані

 • 12663 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. У Києві 28 січня 2018 року о 14:20 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у місті надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерховому житловому будинку на вул. Гната Юри, 14. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

“Загоряння сталося в квартирі на 1-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. О 15:00 пожежу локалізували та вже о 15:02 — ліквідували. З квартири, де сталася пожежа, врятовано 2-х потерпілих, з будинку було евакуйовано 10 чоловік. Під час ліквідації вогнеборці виявили в квартирі господаря квартири без явних ознак життя. Причини займання встановить слідство”, — вказано у повідомленні ДСНС.

Як повідомляв УНН, 26 січня під час пожежі приватної двоповерхової господарської споруди у Світловодську, яка незаконно використовувалась власником під цех по переробці деревини, сталося обрушення частини несучої стіни та перекриття споруди, в результаті чого двох рятувальників госпіталізували з численними переломами.

Українські Національні Новини

Київ