ukenru
pozhezha-stalas-na-luganskiy-pidstantsiyi

Пожежа сталась на луганській підстанції

 • 9539 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Луганські рятувальники ліквідували загоряння підстанції, яка давала напругу на залізничні комунікації міста. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС Луганської області.

Вчора, 13 березня о 13:54 до рятувальників надійшло повідомлення від старшого механіка підстанції, про те що за адресою: м. Лисичанськ, вул. Станціонна, район залізної дороги, горить електрична підстанція.

Прибувши о 14:08 до місця події черговий караул пожежників, підтвердив загоряння трансформатора на електричній підстанції потужністю 10 кВт., але приступити до гасіння пожежі особовий склад не мав змоги, тому що підстанція знаходилася під напругою.

О 15:30 прибув електромеханік районного електропостачання, відключив електроживлення підстанції та надав допуск на гасіння, після чого рятувальники приступили до локалізації пожежі та о 15:56 повністю її ліквідували.

Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено. Вогнем знищено трансформатор, який подавав напругу на залізничні комунікації.

Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання.

Як відзначили робітники підстанції, наслідки від пожежі не вплинуть на роботу залізничних доріг та на рух поїздів по ним. Підстанція перейде на резервні трансформатори і буде працювати у звичному режимі.

Нагадаємо, що минулої доби в Україні зафіксовано 338 пожеж.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП