ukenru
pozhezha-sprovokuvala-vibukhi-na-sto-v-odesi-postrazhdali-ryatuvalniki

Пожежа спровокувала вибухи на СТО в Одесі: постраждали рятувальники

 • 14637 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Пожежа сталася напередодні ввечері на станції технічного обслуговування в Одесі, під час її гасіння постраждали четверо рятувальників. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

Повідомлення про те, що на вулиці Дальницька сталось загорання у складському приміщенні СТО, рятувальники отримали 3 вересня о 20:57.

Прибувши на місце пожежі о 21:03, перші підрозділи встановили, що горять мастильні матеріали та невідомі речовини на складі на першому та другому поверхах.

"Постійно виникали вибухи невідомого походження. Внаслідок інтенсивного горіння о 21:19 сталось обрушення даху і пожежа розповсюдилась на площу 150 кв. м", - вказали у відомстві.

Під час падіння елементів конструкцій даху і гасіння пожежі, за даними ДСНС, "чотири вогнеборці отримали травми та бригадою швидкої медичної допомоги з різного ступеня ушкодженнями доставлені до лікувальних закладів".

Рятувальники о 21:50 пожежу локалізували на площі 200 кв. м та о 22:24 ліквідували.

На місце виклику були залучені допоміжні служби, аварійні бригади, національна поліція, служба медицини катастроф. Від ДСНС залучали 62 рятувальники та 14 одиниць основної та спеціальної техніки.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, в Одесі іноземець погрожував підірвати потяг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП