ukenru
pozhezha-pri-minus-14-u-kiyevi-ryatuvalniki-u-krizhanomu-sporyadzhenni-gasyat-tripoverkhivku

Пожежа при мінус 14: у Києві рятувальники у крижаному спорядженні гасять триповерхівку

 • 15542 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У цей час триває ліквідація пожежі в триповерховій будівлі у Дарницькому районі Києва. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, інформує УНН.

“О 16:57 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Центральній, 11, що у Дарницькому районі столиці”, - йдеться в повідомленні.

У ДСНС зазначають, що горить покрівля 3-поверхового будинку з розповсюдженням полум’я на третій поверх будівлі.

“Пожежа ускладнюється відсутністю пожежних гідрантів та наявністю дерев‘яних перекриттів у будівлі, якими полум‘я стрімко розповсюджується”, - долали рятувальники.

Відзначимо, що о 18:49 займання локалізовано. Ліквідація пожежі наразі триває. У ДСНС відзначають складність роботи при температурі повітря в -14 градусів.

“Вода миттєво замерзає на 14-градусному морозі, від чого бойовий одяг пожежних стає дерев'яним, а спорядження крижаним.

На місці задіяно 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 37 чоловік особового складу. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає”, - наголосили в ДСНС.

Нагадаємо, ввечері 17 січня в Одесі виникла пожежа в будинку де розташований готель. Одна людина, ймовірно постоялець, загинула. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушень вимог пожежної безпеки.

Українські Національні Новини

Суспільство