ukenru
pozhezha-na-korablyakh-v-chornomu-mori-ye-zagroza-vibukhu

Пожежа на кораблях в Чорному морі: є загроза вибуху

 • 11644 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Кораблі "Кандій" та "Маестро" зі скрапленим газом в Чорному морі, на яких у понеділок сталася пожежа, можуть вибухнути. Фахівці приступили до гасіння пожежі, уточнили в Азово-Чорноморській філії Морської рятувальної служби. Про це повідомляє УНН із посиланням на ТАСС.

"Пошуково-рятувальна операція буде вестися постійно (поки не знайдуть всіх членів екіпажу). Загроза вибуху газу є", - сказав представник Новоросійського морського рятувально-координаційного центру.

Раніше повідомлялося, що на борту суден перебуває скраплений газ. В даний час почалося гасіння пожежі.

На борту "Кандій" перебували 17 осіб, з них дев'ять - громадяни Туреччини, вісім - громадяни Індії. На борту "Маестро" перебували 14 осіб, у тому числі сім громадян Туреччини і сім громадян Індії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа біля Керченської протоки: консули з‘ясовують, чи є серед постраждалих українці

Нагадаємо, в районі Керченської протоки сталася пожежа на двох суднах під прапором Танзанії - "Кандій" і "Маестро". За попередньою інформацією, судна під прапором Танзанії йшли з Темрюка до Лівії зі скрапленим газом на борту. А в районі Керченської протоки, в 16 кілометрах від берега, на одному з них стався вибух. Щоб врятуватися, люди стрибали у воду.

У результаті пожежі на двох суднах біля Керченської протоки загинуло 11 осіб, 12 осіб врятовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП