ukenru
pozachergovi-vibori-narodnikh-deputativ-rozpochalos-golosuvannya-v-kitayi

Позачергові вибори народних депутатів: розпочалось голосування в Китаї

 • 4904 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Розпочалось голосування на виборчій дільниці при посольстві України в Китаї. Про це УНН повідомили у посольстві України в Китаї.

"На закордонній виборчій дільниці № 900041 при Посольстві України в Китайській Народній Республіці о 08:00 (за місцевим часом – 03:00 у Києві) розпочалось голосування на позачергових виборах народних депутатів України. Першими українцями, які прийшли на дільницю в Пекіні виконати свій громадянський обов’язок, стала молодь: студенти та викладачі столичних навчальних закладів. Голосування на дільниці триватиме до 20:00 (15:00 за київським часом)", - повідомили у прес-службі.

Слід відзначити, що вперше українці, які проживають в південних провінціях Гуандун, Гуйчжоу, Хайнань, Хунань; Гуаньсічжуанському автономному районі, САР Сянган (Гонконг) або САР Аоминь (Макао), мають змогу здійснити своє волевиявлення на новоутвореній виборчій дільниці № 900126 при ГКУ в Гуанчжоу. Загалом в Китаї сьогодні відкрилось три виборчі закордонні дільниці: в Пекіні, Шанхаї та Гуанчжоу.

Як повідомляв УНН, в Австралії вже проголосували 40 українців

Українські Національні Новини

Політика